Jobba här

HZ Bygg är ett företag i ständig rörelse. Vi är ett ägarlett byggbolag som har höga ambitioner för framtiden och vi är målmedvetna i vår strävan att alltid leverera proffsiga resultat. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och eftersom vi är ett lagom stort företag blir alla medarbetare viktiga kuggar i verksamheten. Delar du vårt driv och tror att vi skulle kunna vara den arbetsplats du söker – tveka inte att höra av dig!

Vi söker kontinuerligt efter kunniga och duktiga medarbetare i olika roller och vill du arbeta hos oss så är du mer än välkommen att anmäla ditt intresse

Gör din intresseanmälan här!

Just nu söker vi specifikt efter dessa kompetenser:

  • Platschef

    Har du tidigare erfarenhet av rollen som platschef? Då kanske du är den vi söker! Som platschef ansvarar du för att projektet håller tidsram och ekonomi, du arbetar också nära projektledaren med bland annat projektplan, materialbehov och upphandling. En viktig del i rollen är att ständig utveckla sin arbetsgrupp, befintliga kundrelationer samt behålla och stärka kulturen i organisationen. Sök redan idag!

  • Snickare

    Alla våra snickare har yrkesbevis och det vill vi att även du har. Är du också driven och positivt inställd till ditt arbete så kan det vara dig vi söker. Tveka inte, det finns inget att förlora på att skicka en spontanansökan!

Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort.