Entreprenad för kommersiella fastigheter

Välkommen till en pålitlig byggföretag för entreprenadtjänster och byggande av kommersiella fastigheter sedan 1979. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för allt från nyckelfärdiga bensinstationer till uppvärmda lager, industribyggnader, ridhus eller moderna kontorsfastigheter i Uppsala och området runtomkring. Med över fyrtio års erfarenhet är vi experter på att hantera olika typer av projekt, inklusive de mest utmanande.

Erfarenhet och Kompetens

Med lång erfarenhet och djupgående kompetens tar vi oss an alla typer av byggprojekt för kommersiella ändamål. Vårt dedikerade team av experter hanterar hela byggprocessen, från förstudie och kalkyl till planering, projektledning och utförande. Vi är stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa resultat.

Samarbete för Framgång

Vi värdesätter samarbete och öppen kommunikation med våra kunder. Genom att samarbeta med arkitekter och andra intressenter säkerställer vi att varje projekt blir precis som vi har kommit överens om. Denna arbetsmetod skiljer oss från många andra aktörer i branschen och bidrar till att skapa framgångsrika lösningar.

Hållbarhet och kvalitet

Vi brinner och är engagerade i att bygga hållbara och kvalitativa kommersiella fastigheter. Vi integrerar energieffektiva lösningar och miljövänliga material för att minimera påverkan på miljön. Vår höga standard för hantverk och noggrannhet säkerställer att varje fastighet vi bygger uppfyller de högsta kraven på hållbarhet och kvalitet.

Kontakta oss

Låt HZ Bygg vara din partner för att förverkliga dina kommersiella fastighetsprojekt. Oavsett om det handlar om nybyggnation eller renovering, står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss genom att ringa vår växel på 018-53 83 46 eller skicka ett e-postmeddelande till info@hzbygg.se.

Visa referenser

HZ Bygg

018 53 83 46
info@hzbygg.se

Linus Leino

Projektledare
073-059 19 99
linus.leino@hzbygg.se


Referensprojekt


Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort. Ni får även såklart ringa oss på 018-53 83 46 eller skicka e-post till info@hzbygg.se.