Våra tjänster FÖR BYGG OCH FASTIGHET

HZ Bygg utför totalentreprenader av renoverings- och ombyggnadsarbeten, nyproduktion samt hyresgästanpassningar. Vi arbetar, tillsammans med våra underentreprenörer, hela vägen från idé till färdigt objekt. Vår huvudsakliga målgrupp är offentliga beställare, fastighetsbolag samt industrier.

 

Nyproduktion

HZ Bygg nyproducerar allt ifrån nyckelfärdiga bensinstationer till uppvärmda lager, ridhus eller kontorsfastigheter. Vi arbetar med totalentreprenad och sätter en ära i att lösa även de svårare behoven och önskemålen som våra kunder har. En nyproduktion består av förstudie, kalkyl och rekommendationer, planering, projektledning och utförande. När allt är klart får du en nyckel i handen och kan flytta in direkt.

Läs mer om nyproduktion

 

Renovering, ombyggnad, tillbyggnad

Vi hyresgästanpassar fastigheter av olika storlekar och har jobbat med allt från små fastigheter med löpande, enkla förändringar till totalombyggnader på upp till 3 000 m2. Vi är mycket flexibla och gör ofta om planlösningar utefter kundens behov.

Läs mer om hyresgästanpassning

 

Byggservice

För våra större kunder erbjuder vi kontinuerlig service efter färdigställt projekt. Det innebär att vi tar ett helhetsansvar för det vi levererat och ser till att ev. akuta problem som uppstår i fastigheten åtgärdas snabbt. Det kan handla om att en dörr behöver bytas, att en toalett gått sönder eller att ett hål i taket måste lagas. Eller att en mindre ombyggnation måste till när behoven ändras, exempelvis om företaget växer och får nya medarbetare.

Läs mer om byggservice