Kontakta oss

På HZ Bygg är vi stolta över att leverera pålitliga tjänster inom nybyggnation och renovering. Vi vet att klar och konstant kommunikation är nyckeln till framgångsrika projekt och nöjda kunder. Om du har några frågor eller vill diskutera dina planer, är vi bara ett samtal eller ett mejl bort.

Kontakta oss när som helst via telefon, e-post, eller genom att fylla i formuläret nedan. Vi strävar efter att svara alla förfrågningar omgående. Och om du behöver direktkontakt med en av våra medarbetare, finner du detaljerade kontaktuppgifter listade nedan.

Att förverkliga din vision är vårt mål, och vi ser fram emot möjligheten att samarbeta med dig.

  Vi som arbetar på HZ Bygg

  Totalt är vi knappt 50 medarbetare på HZ Bygg. Här kommer du i kontakt med oss som håller i trådarna!

  Kontakta oss

  Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort. Ni får även såklart ringa oss på 018-53 83 46 eller skicka e-post till info@hzbygg.se.

   Intresserad av att jobba här?

   På HZ Bygg får du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och eftersom vi är ett lagom stort byggföretag blir alla medarbetare viktiga kuggar i verksamheten. Delar du vårt driv och tror att vi skulle kunna vara den arbetsplats du söker, läs mer här och anmäl ditt intresse!

   Se våra jobbmöjligheter här