Byggservice & entreprenadservice

DIN PÅLITLIGA BYGGSERVICEPARTNER

HZ Bygg är en pålitlig partner för byggservice i Uppsala med över 40 års erfarenhet. Vi arbetar hållbart med struktur och dokumentation för högsta kvalitet och med ett leende på läpparna. Kontakta oss för ditt nästa byggprojekt!

Att äga en fastighet innebär kontinuerligt underhåll och ibland renoveringar eller ombyggnader för att anpassa den efter verksamhetens behov eller öka fastighetens värde. Som fastighetsägare eller företagare i Uppsala är det viktigt att ha en pålitlig partner som kan erbjuda allt från mindre reparationer till större entreprenadsprojekt.

Över 40 års erfarenhet inom byggbranschen i Uppsala

HZ Bygg är din pålitliga partner för byggservice och entreprenadservice i Uppsala. Med över 25 års erfarenhet har vi arbetat med en rad olika projekt, från enkla reparationer till stora renoveringar. Våra nöjda kunder inkluderar både privatpersoner och företag i Uppsala, och vi har hjälpt dem med renoveringar av lägenheter, installation av nya VVS-system i kommersiella fastigheter, ombyggnation av butikslokaler och mycket mer.

Ett brett utbud av tjänster för byggservice Uppsala

Vårt team av erfarna hantverkare och tekniker erbjuder en mängd tjänster inom områden som måleri, snickeri, VVS och elinstallationer. Oavsett om du behöver akuta reparationer, mindre ombyggnationer, anpassningar av lokaler eller större entreprenadsprojekt i Uppsala, så har vi kunskapen och resurserna för att hjälpa dig.

Kvalitet och kundnöjdhet i fokus

Vi på HZ Bygg sätter alltid kunden i centrum och arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete. Vi följer certifierade och dokumenterade processer för att uppnå högsta kvalitet och säkerhet i våra projekt. Dessutom är vi stolta över att ha många positiva kundrecensioner som vittnar om vår kompetens och pålitlighet inom byggservice i Uppsala.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Är du intresserad av att veta mer om våra byggservice- och entreprenadservicetjänster i Uppsala, eller vill boka en konsultation med vårt team av experter? Kontakta oss idag på 018-53 83 46 eller skicka e-post till info@hzbygg.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina byggprojekt och bli ditt pålitliga val för byggservice och entreprenadservice i Uppsala.

byggservice-uppsala mätning av ytskickt.
Vad är byggservice?

Byggservice är en typ av tjänst som erbjuds av företag inom byggbranschen. Dessa företag utför olika typer av byggrelaterade arbete för fastigheter, som om- och tillbyggnader, reparationer, löpande underhåll och hantering av försäkringsärenden. Med andra ord, byggservice innebär att man anlitar ett företag för att hjälpa till med allt som rör byggnader och fastigheter. Det kan inkludera allt från mindre reparationer och underhållsarbete till större projekt som involverar omfattande byggnadsarbete.

HZ Bygg

018 53 83 46
byggservice@hzbygg.se

Bild på Anton Westerberg, HZ bygg

Anton Westerberg

Arbetsledare byggservice
070-268 42 05
anton.westerberg@hzbygg.se


Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort. Ni får även såklart ringa oss på 018-53 83 46 eller skicka e-post till info@hzbygg.se.