Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad

EXPERTER PÅ HYRESGÄSTANPASSNING & ROT

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom hyresgästanpassning, renovering och ombyggnation för fastighetsägare som vill förbättra sina lokaler och verksamheter i Uppsala, Stockholm, Gävle och Mälardalen

Erfarenhet och flexibilitet i olika typer av projekt

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med fastigheter i olika storlekar, från mindre löpande förändringar till totalombyggnader på upp till 12 000 m2. Vi är mycket flexibla och anpassar ofta planlösningar efter kundens behov och önskemål.

Kvalitetsgaranti genom BKMA-certifiering

Vi är stolta över att vara det första företaget i Sverige att erhålla BKMA-certifiering, vilket bekräftar vårt åtagande att upprätthålla högsta kvalitet och miljöstandarder i våra projekt.

Omfattande tjänsteutbud för kommersiella fastigheter

Vi renoverar och bygger om framför allt kommersiella fastigheter, kontor, lager, lättare industrifastigheter, butiker, verkstäder, kontorshotell och bilhallar. Men vi arbetar även med mer tekniktunga och komplicerade fastigheter såsom bensinstationer.

Hyresgästanpassning som totalentreprenad

HZ Bygg erbjuder hyresgästanpassningar som totalentreprenad, där vi identifierar våra kunders behov, håller i alla trådar och tar ansvaret för slutresultatet.

Kontorsanpassning och butiksanpassning i Uppsala och omnejd

Vårt team av erfarna byggentreprenörer har lång erfarenhet av kontorsanpassning och butiksanpassning i Uppsala och omnejd. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras vision förvandlas till verklighet.

Kontakta HZ Bygg för dina renoverings- och ombyggnadsbehov

Ring oss på 018 53 83 46 eller skicka e-post till info@hzbygg.se för att komma i kontakt med vårt team av experter och diskutera dina behov och mål för dina lokaler och verksamheter.

Vad är en hyresgästanpassning?

En hyresgästanpassning är när någon hyr en lokal, till exempel ett kontor eller en butikslokal, och vill ändra på hur lokalen ser ut och fungerar för att passa deras behov bättre. Det kan vara att man vill lägga till en kök eller riva en vägg för att få mer utrymme. Byggföretag, som till exempel HZ Bygg, kan hjälpa till med att genomföra dessa ändringar och anpassningar. Det är viktigt att man pratar med både hyresvärden och hyresgästen för att se till att ändringarna blir bra och att allt går enligt planen.

Visa referenser

HZ Bygg

018 53 83 46
info@hzbygg.se

Bild på Martin Andersson, HZ Bygg

Martin Andersson

Projektledare
070-943 91 12
martin.andersson@hzbygg.se


Referensprojekt


Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort. Ni får även såklart ringa oss på 018-53 83 46 eller skicka e-post till info@hzbygg.se.