Renovering, ombyggnad, tillbyggnad

Vi hyresgästanpassar fastigheter av olika storlekar och har jobbat med allt från små fastigheter med löpande, enkla förändringar till totalombyggnader på upp till 3 000 m2. Vi är mycket flexibla och gör ofta om planlösningar utefter kundens behov.

Vi hyresgästanpassar framför allt kommersiella fastigheter, kontor, lager, lättare industrifastigheter, butiker, verkstäder, kontorshotell och bilhallar. Men vi arbetar även med mer tekniktunga och komplicerade fastigheter såsom bensinstationer. På HZ Bygg är vi också mycket vana att arbeta under pågående verksamhet. Exempel är anpassningarna vi gjort på bensinstationer där verksamheten pågått som vanligt under tiden.

Hyresgästanpassningen sker som totalentreprenad där vi identifierar våra kunders behov, håller i alla trådar och tar ansvaret för slutresultatet. Det här arbetssättet innebär att du som kund beställer en funktion, exempelvis ett kontor som ska fylla ett visst syfte, snarare än den fysiska lokalen. Resultatet blir ett kontor som är anpassat för just din verksamhet, utan att du själv behöver driva projektet och bestämma exakt vad som ska göras och byggas.

Se referenser

Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort.