Renovering, ombyggnad, tillbyggnad

Vi hyresgästanpassar fastigheter av olika storlekar och har jobbat med allt från små fastigheter med löpande, enkla förändringar till totalombyggnader på upp till 12 000 m2. Vi är mycket flexibla och gör ofta om planlösningar utefter kundens behov.

Vi hyresgästanpassar framför allt kommersiella fastigheter, kontor, lager, lättare industrifastigheter, butiker, verkstäder, kontorshotell och bilhallar. Men vi arbetar även med mer tekniktunga och komplicerade fastigheter såsom bensinstationer. På HZ Bygg är vi också mycket vana att arbeta under pågående verksamhet. Exempel är anpassningarna vi gjort på bensinstationer där verksamheten pågått som vanligt under tiden.

Hyresgästanpassningen sker som totalentreprenad där vi identifierar våra kunders behov, håller i alla trådar och tar ansvaret för slutresultatet. Det här arbetssättet innebär att du som kund beställer en funktion, exempelvis ett kontor som ska fylla ett visst syfte, snarare än den fysiska lokalen. Resultatet blir ett kontor som är anpassat för just din verksamhet, utan att du själv behöver driva projektet och bestämma exakt vad som ska göras och byggas.

Kontorsanpassning & butiksanpassning

Vi har lång erfarenhet av kontorsanpassning & butiksanpassning i Uppsala med omnejd. Titta bland referenserna nedan för att se exempel på hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss genom att antingen ringa oss på 018 53 83 46, skicka epost till info@hzbygg.se eller kontakta Martin Andersson alternativt Johan Zillén direkt.

HZ Bygg

018 53 83 46
info@hzbygg.se

Martin Andersson

Projektledare
070-943 91 12
martin.andersson@hzbygg.se


Referensprojekt

  • Janemars

    Här har HZ Bygg gjort ytterligare en omfattande ombyggnation av en lokal på 500 kvm i centrala Uppsala. Nu är det en modern kontorslokal med innerväggar i glas och stora…

  • KPMG ombyggnation/hyresgästanpassning

    HZ Bygg slutförde i maj 2019 en ombyggnation mitt i Uppsala. Lokalen har nu blivit en modern kontorsinrättning med stora fönster i sydvästlig riktning för optimalt ljusinsläpp, innerväggar i glas,…

  • Kone

    HZ Bygg gör en hyresgästanpassning av lager och kontor om 400 kvadratmeter på Hållnäsgatan i Uppsala. Beställare är Ihus och hissföretaget Kone ska flytta till lokalerna när det är klart.…

  • Fler referenser inom Renovering, ombyggnad, tillbyggnad Alla referenser
Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort.