Renovering, ombyggnad, tillbyggnad

Har lång erfarenhet av hyresgästanpassningar av fastigheter av olika storlekar allt från mindre fastigheter med löpande, enkla förändringar till totalombyggnader på upp till 12 000 m2. Vi är mycket flexibla och gör ofta om planlösningar utefter kundens behov och önskemål.

Vi renoverar och bygger om framför allt kommersiella fastigheter, kontor, lager, lättare industrifastigheter, butiker, verkstäder, kontorshotell och bilhallar. Men vi arbetar även med mer tekniktunga och komplicerade fastigheter såsom bensinstationer. På HZ Bygg är vi också mycket vana att utföra hyresgästanpassning under pågående verksamhet. Exempel är anpassningarna vi gjort på bensinstationer där verksamheten pågått som vanligt under tiden.

Hyresgästanpassningen sker som totalentreprenad där vi identifierar våra kunders behov, håller i alla trådar och tar ansvaret för slutresultatet. Det här arbetssättet innebär att du som kund beställer en funktion, exempelvis ett kontor som ska fylla ett visst syfte, snarare än den fysiska lokalen. Resultatet blir ett kontor som är anpassat för just din verksamhet, utan att du själv behöver driva projektet och bestämma exakt vad som ska göras och byggas.

Kontorsanpassning & butiksanpassning

Vi har lång erfarenhet av kontorsanpassning & butiksanpassning i Uppsala med omnejd. Titta bland referenserna nedan för att se exempel på hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss genom att antingen ringa oss på 018 53 83 46, skicka epost till info@hzbygg.se.

Visa referenser

HZ Bygg

018 53 83 46
info@hzbygg.se

Bild på Martin Andersson, HZ Bygg

Martin Andersson

Projektledare
070-943 91 12
martin.andersson@hzbygg.se


Referensprojekt


Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort.