Renovering av Bälinge skola: Får ett lyft

Uppsala kommun skolfastigheter har valt HZ Bygg för att ytskiktsrenovera Bälinge skola. Projektet påbörjades denna sommar och innefattar en total ytskiktsrenovering som nya golv och mattor, nytt undertak samt målning. Toaletter kommer att renoveras, och all belysning kommer att bytas ut.

”Arbetet pågår under sommaren och det är lite av en utmaning att driva projekt under semestertid”, berättar Anton Westerberg, arbetsledare. ”Mycket kan gå fel om leveranser fastnar och bygghandeln har färre personal. Men med en noggrann planering säkerställer vi att allt går smidigt och blir klart i tid. Fokus nummer ett är alltid att lämna över ett väl utfört arbete till en nöjd beställare.”

Inflyttningen förväntas ske vid sommarens slut, och arbetet kommer att fullbordas inom planerad tid. Vårt mål med detta projekt är inte bara att förbättra skolans ytskikt, utan även att bidra till en förbättrad och mer funktionell miljö för både elever och personal.

Renoveringen av Bälinge skola är en del av vårt fortsatta åtagande att leverera högkvalitativa byggnadsprojekt som förbättrar och berikar våra lokala samhällen.

Visa alla nyheter