Rosa Blå bollen – Till förmån för cancerforskningen

HZ Bygg deltog den 15 juni 2019 i Rosa Blå bollen, en välgörenhetstävling i golf till förmån för bröst- och prostatacancerforskningen. Tävlingen arrangerades av Prostatacancerföreningen och Bröstcancerföreningen i Uppsala län. Den gick av stapeln för fjärde året i rad och hölls i år på Golf Uppsala/Edenhof som upplät en golfbana för evenemanget. Hela överskottet från tävlingen skänktes till cancerforskningen.

Ett rejält bidrag till cancerforskningen

Man tävlade i slaggolf med tre klasser, mixed greensome och två singelklasser, dam och herr. Man arrangerade även roliga deltävlingar med närmast hål och närmast linjen. Genom startavgifter för de tävlande, sponsorer och generösa besökare blev överskottet inte mindre än 45 200 kronor som i sin helhet skänktes till prostata- och bröstcancerforskningens respektive forskningsfonden.

HZ bygg deltog i tävlingen med ett lag där Linus Leino och Linda Björn tävlade i mixed greensome.

Vattenhål till de tävlande

Utöver tävlingarna bidrog HZ Bygg på eget initiativ med att arrangera ett vattenhål. Detta vattenhål bestod av kylda vattenflaskor som VD Johan Zillén cyklade runt med och delade ut till alla så att de lätt kunde hålla vätskebalansen i den sköna sommarvärmen.

HZ Byggs vattenhål var mycket uppskattat, säger tävlingsledare Lars Gejke och riktar ett stort tack till HZ Byggs initiativ och Johan med sin kylboxförsedda cykel.

Visa alla nyheter