Uppsala Akademiförvaltning logotyp

Nytt ramavtal med Uppsala Akademiförvaltning

HZ Bygg har precis skrivit på ett nytt ramavtal med Uppsala Akademiförvaltning. Avtalet gäller fram till december 2019 och avser både byggservice samt större anpassningar.

Uppsala Akademiförvaltning har anor från 1620-talet då dåvarande kungen Gustav II Adolf medverkade till en gigantisk donation som gav Uppsala universitet möjlighet att fortsätta driva och öka sin verksamhet under ett par hundra år framöver. Idag förvaltar Uppsala Akademiförvaltning stadsfastigheter, jord, skog och finansiella tillgångar värda omkring 10 miljarder kronor. Avkastningen i verksamheten avsätts som medel till stipendier och forskning. HZ Byggs ramavtal är resultatet av ett lyckat tidigare samarbete som nu fördjupas.

– Det här är förstås jätteroligt. Vi har jobbat ihop med Akademiförvaltningen tidigare och nu fått chansen att även skriva ett ramavtal. Vi hoppas på många spännande projekt ihop med dem under 2018, säger Håkan Zillén, vd på HZ Bygg.

Uppsala Akademiförvaltning har ett flertal kända Uppsalafastigheter i sin förvaltning, bland annat Upplandsmuseet och Radisson Blu vid Resecentrum.

Visa alla nyheter