HZ Bygg Står Stolt Med Mustaschen i November!

Sedan ett halvt decennium har HZ Bygg varit en aktiv deltagare i Mustaschkampen, Prostatacancerförbundets årliga initiativ för att bekämpa Sveriges vanligaste cancersjukdom bland män. I år markerar vi vårt femåriga engagemang genom att ge vår logotyp ett unikt tillägg – en mustasch under hela november månad.

Denna lilla men betydelsefulla gest är en del av vårt fortsatta arbete för att öka medvetenheten om prostatacancer och betona vikten av tidig diagnos.

”Att vara en del av Mustaschkampen känns helt rätt för oss och har blivit en kär tradition hos oss,” säger Johan Zillén, VD på HZ Bygg. ”Det är en möjlighet för oss att visa vårt stöd och bidra till en viktig sak, medan vi också kan bjuda på lite glädje genom att bära våra mustascher med stolthet.”

Den sista november kommer en välvald oberoende jury att kora tre vinnande mustascher i HZ Bygg individuella tävling. Vi önskar alla deltagare lycka till. För varje HZ Bygg-anställd som deltar, bidrar vi direkt till Prostatacancerförbundets forskning och initiativ. Vi är tacksamma för möjligheten att stödja denna livsviktiga kamp och uppmanar alla att ansluta sig.

Tillsammans gör vi skillnad. Stöd Mustaschkampen – för hälsa, glädje och gemenskap!

Visa alla nyheter