HZ Bygg ingår ramavtal med Skolfastigheter

HZ Bygg har skrivit ett nytt ramavtal med Uppsala kommuns Skolfastigheter AB som avser entreprenader gällande ROT och nybyggnation. Skolfastigheters uppdrag är att inom Uppsala kommun äga och förvalta lokaler för skol- och barnomsorgsverksamhet i Uppsala kommun. Storleken på ramavtalet var för avropsvärden mellan 5-50 MSEK. Tidigare i början av året ingick HZ Bygg ett mindre ramavtal med Skolfastigheter. Det ramavtal gällde också ROT och nybyggnationer men innefattade avropvärden mellan 0-5 MSEK. Både avtalens maximala giltighetstid är fyra år.

HZ bygg har under året varit med i ombyggnation och tillbyggnation av Ramsjö förskola. Samt har man varit med i omfattande renoveringar och lokalanpassningar gällande bland annat Lyckebo förskola och Stenhällens förskola.

Skolfastigheter är en tidigare kund då vi har haft det lilla ramavtalet sedan tidigare. Men det stora är nytt för oss. Så det är en tidigare kund som vi vidarutvecklar vårt samarbete med i större projekt, säger Johan Zillén, VD på HZ Bygg.

Visa alla nyheter