HZ Bygg fyller 40 år

Uppsalaföretaget HZ Bygg fyller 40 år och är mer redo än någonsin att ta sig an nya och större uppdrag. Ett kvitto på det är ett nytt ramavtal med Akademiska hus.

HZ Bygg startades som ett enmansföretag av Håkan Zillén 1979. Tio år senare blev företaget aktiebolag och har sedan dess haft en stabil tillväxt som grundas på erfarenhet, ett starkt förtroende hos kunder och ett gott anseende i regionen.  

 – Många av våra kunder har följt med oss i 40 år, vilket vi är stolta över. Vi får ofta förtroendet att vara med i våra kunders projekt från ett mycket tidigt skede. Det är också då som vi har störst möjlighet att hjälpa våra kunder att utforma och utveckla sina tankar, vilket både kan leda till bättre resultat och mer kostnadseffektiva lösningar, säger vd Johan Zillén. 

I mars tecknade även bolaget ramavtal med Akademiska hus gällande byggnadsarbeten i Uppsala. 

– Vi är väldigt glada och ser framemot att arbeta tillsammans med Akademiska hus, som är ett fastighetsbolag i framkant. Det nya ramavtalet visar också att HZ Bygg är en aktör att räkna med i Uppsalaregionen, säger Johan Zillén.

Under hösten 2018 förvärvade HZ Bygg bolaget PR Bygg och blev en ännu större och starkare samarbetspartner i Uppsala och resten av Mälardalen. Fusionen blev klar i januari i år. Sammanslagningen passar bra in i företagets strategi och ökar möjligheten för HZ att ta sig an ännu större projekt, berättar Johan Zillén.

– PR Bygg firade 30 år i fjol och tillsammans har vi stor erfarenhet och ett brett och stort kunnande. Vi har i dag en större organisation med runt 50 sammansvetsade medarbetare som tillsammans gör sitt yttersta för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Det kommer vi att fortsätta med framöver.

För mer information, kontakta Johan Zillén på telefon 070-943 91 02 eller skicka e-post till johan.zillen@hzbygg.se.

HZ Bygg erbjuder alla typer av tjänster inom rot-sektorn och riktar sig främst mot offentlig sektor och privata fastighetsbolag. Framför allt arbetar företaget med nyproduktion av kommersiella fastigheter, renoveringar samt anpassningar genom om- eller tillbyggnader av fastigheter. 

Visa alla nyheter