Nyproduktion

HZ Bygg nyproducerar allt ifrån nyckelfärdiga bensinstationer till uppvärmda lager, ridhus eller kontorsfastigheter. Vi arbetar med totalentreprenad och sätter en ära i att lösa även de svårare behoven och önskemålen som våra kunder har. En nyproduktion består av förstudie, kalkyl och rekommendationer, planering, projektledning och utförande. När allt är klart får du en nyckel i handen och kan flytta in direkt.

Vi tar in arkitekter när det behövs och jobbar tillsammans med dem hela vägen för att lokalerna ska bli precis så som vi kommit överens om. Det skiljer oss från de många aktörer i branschen som istället erbjuder färdiga koncept.

Kontakta oss genom att antingen ringa vår växel på 018 53 83 46, skicka epost till info@hzbygg.se eller kontakta Johan Zillén alternativt Linus Leino.

HZ Bygg

018 53 83 46
info@hzbygg.se

Linus Leino

Projektledare
073-059 19 99
Linus.Leino@hzbygg.se


Referensprojekt

  • Ahlsell

    HZ bygger helt nya kontor och lager åt Ahlsell i Boländerna. Bygget blir totalt 6600 kvm med kontor på cirka 3000 kvadratmeter.Byggtid: november 2018 – november 2019

  • OKQ8

    För OKQ8:s räkning har vi under flera år byggt och byggt om ett flertal fastigheter. Senaste uppdraget är en ombyggnation av en tvätthall samt åtta bensinstationer i Mälardalen, bland annat…

  • Långtidsparkering

    Vi har åt Arlanda Stad Holding byggt en mottagningsbyggnad för långtidsparkering på 150 kvadratmeter.

  • Fler referenser inom Nyproduktion Alla referenser
Kontakta oss

Fyll i namn och e-postadress i formuläret och vad vi kan hjälpa dig med så återkommer vi inom kort.