Brf Grinnar i Uppsala får ny kostym

HZ Bygg påbörjar en omfattande renovering som kommer att förvandla bostadsrättsföreningen Brf Grinnar, belägen i centrala Uppsala.

Renovering av fasad, balkonger och fönster

Projektet omfattar en fullständig uppgradering av husets fasad, balkonger och fönster. De befintliga balkongerna bilas bort och ersätts med nya som förses med splitter nya räcken av högkvalitativa material. Fasaden får en helt ny färg och alla fönster tas bort och helrenovera innan de åter sätts på plats.

Modernt och hållbart utseende

Målet med renoveringen är att ge huset ett modernt och hållbart utseende samtidigt som energieffektiviteten förbättras. Denna modernisering kommer inte bara att lyfta bostadsrättens estetik utan också bidra till centrala Uppsalas attraktivitet.

De boende i de trettiotvå lägenheterna har informerats om arbetet och de åtgärder som vidtagits för att minimera olägenheter under renoveringen. HZ Bygg ser fram emot att snart presentera det nyrenoverade huset och är övertygad om att de boende kommer att njuta av de förbättringar som gjorts.

Kontaktinformation

För mer information om detta projekt, vänligen kontakta Håkan Zillén på hakan.zillen@hzbygg.se eller +46 (0) 70 943 91 01.

Före: Brf Grinnar innan renoveringen startade
Före: Brf Grinnar innan renoveringen startade
För tillfället, förhoppningsvis kommer den nya kostymen synas.
För tillfället, förhoppningsvis kommer den nya kostymen synas.