Möt Anna Pierre – Glad Gävletjej med rötter i byggbranschen

Gävlefödda Anna Pierre möter du på vårt kontor där hon bland annat har hand om ekonomi, personal och administration kring våra projekt. Anna är relativt ny hos oss på HZ Bygg men ingalunda ny i byggbranschen där hon bokstavligen är född och uppväxt, i sin farfars byggföretag Pierre entreprenad.

Som ny kund till oss kan det vara på Anna som du får den första kontakten med innan hon lämnar över till platschefen. Hon arbetar också med löpande fakturering, administration kring olika projekt och personal. Anna är vår spindel i nätet, som effektivt håller ihop trådarna.

Struktur och kommunikation är A och O

Lyhördhet och professionalitet är nyckelord för Anna Pierre. Ibland blir det snabba förändringar och då gäller det att vara steget före och kunna hålla ordning och struktur i arbetet. ”Där har vi god hjälp av manualer som alla följer”, säger Anna. ”Då kan man lägga energin där den krävs.”

Det är också viktigt att kunna hjälpa och avlasta varandra i teamet när det behövs. Därför jobbar vi mycket med kommunikation, på vilket sätt vi pratar och lyssnar till varandra, för att hålla teamkänsla och en tillåtande miljö i arbetslaget, berättar Anna. Det ligger ingen prestige i att kunna eller hinna allt, vare sig du är ung eller gammal i gemet ska du alltid kunna be om hjälp.

Anna Pierre skulle tveklöst rekommendera HZ Bygg till andra som söker jobb på byggföretag. HZ har en sin egen tydliga profil, berättar hon, och man växer i lagom takt utan att tappa den man var. Här jobbar man från hjärtat, med hållbarhet, tillgänglighet och hög kvalitet.

Byggbranschen och ridningen har varit en bra skola

Annas eget intresse för byggbranschen grundar sig i barndomen, där hon växte upp med farfars byggföretag Pierre entreprenad. Där lärdes hon även upp och startade senare sitt eget framgångsrika byggföretag med samma namn.

I övrigt är Anna en glad och tävlingsinriktad person. Hon har ridit och tävlat i landslaget och där har hon lärt sig att lita till en bra chef. ”En tränare jag litar på ifrågasätter jag inte, utan då kan jag lugnt koppla bort huvudet och bara köra, det är samma sak med en bra chef”, säger hon.

På sin fritid åker Anna gärna och badar med sin tolvåriga dotter, vistas i naturen, lyssnar på musik eller tränar på gym. Ibland tar hon även hand om en härlig schäferkompis. Goda vänner och allt som ger fin energi är viktigt och något som Anna trivs med. Och så gillar hon förstås fortfarande att tävla!